top of page

Esittely

 

Houkuttelupyynti.fi Metsästyselokuvat tuottaa korkealaatuisia metsästysvideoita ja blogi-kirjoituksia metsästyksenharrastajille sekä luonnosta kiinnostuneille katsojille ilmaiseksi. Houkuttelupyynti – kanava toimii lähtökohtaisesti nettisivuston www.houkuttelupyynti.fi kautta.

 

Videotuotanto tarjotaan ”Houkuttelupyynti” YouTube – kanavalla. Houkuttelupyynti metsästyselokuvien videotarjonta koostuu sekä informatiivisesta ja opetuksellisesta että metsästysvideotuotannosta. Videotuotanto metsästysharrastukseen keskittyvällä Houkuttelupyynti – kanavalla keskittyy metsästykseen kokonaisvaltaisesti.

 

Sekä videotuotannon että kirjoitusten tarkoituksena on kuvata metsästysharrastusta monipuolisesti ja innovatiivisesti. Kanavalle tuotetaan materiaalia metsästyksestä ja metsästyksen keinoista myös ei-metsästävälle väestölle, heidän luonnontuntemuksensa,

luonto-osaamisensa ja metsästysharrastuksen tuntemisen tueksi. 

 

Arvot

 

Houkuttelupyynti – kanavan metsästysvideot ovat sisällöllisesti ja teknisesti korkealaatuisia. Videoissa noudatetaan Suomen lakia, metsästyslainsäädäntöä, metsästäjän eettisiä ohjeita ja eläinsuojelullisia vaatimuksia 100-prosenttisesti niistä koskaan tinkimättä. Kanavan videotuotanto kestää myös kriittisen tarkastelun ja toimii esimerkkinä muille.

 

 

Jäsenet

 

Mikko Peltola

Tuukka Aronen

Aki S. Perälä

 

 

Yhteistyö

 

Houkuttelupyynti Metsästyselokuvien yhteistyökumppaneiden logot näkyvät www.houkuttelupyynti.fi sivuston vasemmassa laidassa  sekä jokaisen pitkän metsästysvideon alkuintrossa. Logoa klikkaamalla pääset yhteistyökumppanimme omille kotisivuille. 

 

Yhteistyökumppaneidemme tuotteet näkyvät videoissamme käytännön toiminnassa. Tuotteita käytetään myös

opetus- ja demonstrointipätkissä videoiden sitä vaatiessa.

 

Terveisin,

 

bottom of page